Hvilke trenere er (u)aktuelle – og hvem er ledig?

Først og fremst: Kjetil Rekdal er fortsatt formelt trener hos IK Start. Men med opplysningene fra TV2, så går jo de dagene mot slutten. Her er en oversikt over enkelte kandidater, og hvorfor dem er (u)aktuelle:

Så, et par mer eller mindre useriøse innspill fra andre Startsupportere. De som blir nevnt først, er Erik Mykland og Tom Nordlie. Ingen av dem kommer til å ta over for Rekdal. Hvorfor? Fordi. Det skjer ikke.

Her er noen av de norske kandidatene som kan være (u)aktuelle:

Joey Hardarson

(og Andreas Jensen og Atle Roar Håland) Disse er høyaktuelle, i alle fall midlertidig. Om det blir en lengre periode, vil det i alle fall ikke være en for stor omveltning. Har av styret fått tillitt midlertidig når Rekdal-saken ble blåst, og har en fair sjanse til å forbli hovedtrener i en periode. Om resultatene oppnås, så er det ikke umulig at det blir gjort permanent.

Per Joar Hansen

Erfaring, og tok Aalesund opp fra 1. til Eliteserien. Har også opprykk med Ranheim i sin tid, og erfaring fra GIF Sundsvall. Også meget gode resultater med Norges U21-lag. Gull med Rosenborg. Er nå assistent for landslaget, og er sånn sett ledig for klubbjobb.

Petter Belsvik

En gammel kjenning for oss Start-supportere. Scoret smått utrolige 38 mål på 46 kamper for Start. Har vært trener i Fram Larvik i 2. divisjon siden 2014. Usikker på dette nivået.

Kåre Ingebrigtsen

Pr nå uten trenerjobb, etter å ha fått sparken i Rosenborg. Endte med rettsak. Det er ingen grunn til å tro at verken Start vil ha han, eller at han vil ha Start.

Ivar Morten Normark

Pr nå styreleder i Hødd. Har vært trener i en årrekke, men huskes nok best for mor Riise-saken i Aalesund og ganske labre resultater i Tromsø. Nei. Bare nei.

John-Arne Riise

Lanserte seg selv, riktignok på 1. april, men med denne mannen så kan det like gjerne være alvor. Ikke sjans til å få jobb i Start.

Henning Berg

Like mye karisma som en murstein, men fotballfaglig sterk. Beholdt såvidt plassen med Stabæk i fjor. Vil nok til utlandet igjen, og Start vil være et godt stykke ned på stigen for hans del. Ikke særlig tenkelig at han vil trene Start.

 

Hvem som kommer inn dørene, om noen, så blir det antakelig en norsk / nordisk trener. Det mest spennende valget som vi ser det, er Petter Belsvik. Vi holder en knapp på at det blir Joey, Jensen og Håland som styrer skuta, i alle fall frem til sommerferien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *