2024: Hvilke trenere er aktuelle for Start?

Det er ikke midler til å hente fra øverste hylle, og helt sikkert ikke nest øverste hylle heller. Men dersom det skulle gå mot eksterne investorer, vil dem antakelig ha noen klare tanker om trenerspørsmålet.

Tom Nordlie

Han blir alltid nevnt av de som blir våte i øyet når hans kommer opp. Men nei, ikke denne gangen heller skal han inn i Start. Det kommer ikke til å skje.

Erik Mykland

Nei. Han ble flyttet ned til Start U15, og kommer til å bli der enn så lenge. En mulig rolle for han over tid, er spillerutvikler for A-laget. Men ikke som hovedtrener.

Joey Hardarson

Jobber i NFF Agder, og er sånn sett «ledig». Kan utmerket være en løsning for en periode (ut 2024, kanskje 2025).

Per Joar Hansen

Erfaring, og tok Aalesund opp fra 1. til Eliteserien. Har også opprykk med Ranheim i sin tid, og erfaring fra GIF Sundsvall. Også meget gode resultater med Norges U21-lag. Gull med Rosenborg. Er ledig for klubbjobb.

Petter Belsvik

En gammel kjenning for oss Start-supportere. Scoret smått utrolige 38 mål på 46 kamper for Start. Jobber ikke lenger for Stabæk Kvinner, og kan være aktuell. Men historikken hans som trener er langt fra så imponerende som spiller. Neppe noe å trakte etter.

Kåre Ingebrigtsen

Ingen grunn til at han ønsker seg vekk fra Ranheim. Prøver å bygge opp noe der.

John-Arne Riise

Nå må dette navnet snart slutte å dukke opp. Skjer ikke.

Dag-Eilev Fagermo

Dukker liksom alltid opp. Er uten jobb, men ikke godt likt i mange kretser i Start. Usikker på hans motivasjon for å kunne gå på i Start. Men kan også i en fase utfylle sportsleder-rollen. Personlig: hope not.

Jostein Grindhaug

Tilgengelig på markedet, og har lang fartstid. Etter det vi vet, blir en slik mann for dyr. Samme kan man si om:

Christian Mikkelsen

Er en anerkjent trener som kan gjøre en god jobb for Start. Ikke på en hylle Start kan velge i akkurat nå.

Azar Karadaş

Er blitt «til overs» i Stabæk, etter at Bob Bradley tok med seg sin sønn som assistent. Har hatt gode resultater tidligere, og kan være en aktuell kandidat under de rette forutsetningene.

Vårt tips: Joey ut året, med mulig forlengelse. Azar Karadaş som sterk outsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *