Jesper: – Vi skal redde plassen og komme til den forbanna cupfinalen!

I lys av all negativiteten som har florert rundt Jesper Mathisen og hans påståtte maktkamp i garderoben mot Knut Tørum, fyrte vi avsted noen spørsmål.

At jeg er arrogant med ballen i beina, blir fraløpt og kun tenker på reker på hytta, og ikke på fotball?

For å ta det siste først. Jeg liker ikke reker. Jeg tenker ikke på de heller. Men det gjør jeg derimot med fotball. Jeg tror nok ikke det er så mange som tenker så mye fotball som meg. Det har jeg gjort siden jeg ble født og det kommer jeg alltid til å gjøre. Hytta elsker jeg og der har jeg bodd i sommer. Det tror jeg de fleste hadde gjort hadde de hatt tilgang til et slikt paradis. Jeg foretrekker å holde meg med sjøen fremfor å sitte hjemme på kunstgresset i min egen hage. De som har sagt dette(uten at jeg vet hvem det er?) viser vel til reportasjen som var i fevennen på hytta dagen etter Knut forsvant. Dermed har sikkert jeg blitt sett på som den som fikk Knut vekk? For noe vas. Hvis folk tror at lille meg har slik makt må de bare fortsette med å finne opp nye konspirasjonsteorier. Hvordan ting har vært, hva som lå bak og hvordan dette skjedde kommer garantert til å komme frem, tro meg. Men nå har vi nok av andre ting å fokusere på nå! Vi skal redde plassen og komme til den forbanna cupfinalen!

At jeg er arrogant med ballen og mangler fart?

Jeg blir sikkert oppfattet som arrogant på banen, både med og uten ballen. Jeg har aldri skjønt hvorfor man skal stresse sånn med ballen. Når jeg har ballen prøver jeg å finne en løsning. Jeg prøver å gjøre noe som har en tanke bak seg. Jeg misser heller en gang eller to i løpet av en sesong fremfor å mose ballen opp til det gamle garderobebygget på gamle stadion gang på gang. Jeg mener selv jeg har blitt litt mer kynisk med valgene mine men jeg ser på dette som en av mine styrker og vil fortsette med det uansett hva folk vil si.

At jeg mangler fart kan sikkert være. Noe Usain Bolt blir jeg aldri. Men at jeg blir fraløpt gang på gang er jeg vel ikke helt enig i, når jeg får fart på skøytene er ikke farten så verst. Et av mine utviklingsmål er å bli raskere på de første meterne. Og jeg er enda såpass ung at dette kan og skal utvikles.

Ny midtstopper på vei inn? Og om jeg føler meg truet?

Selvfølgelig leter Start etter nye spillere hele tiden. Og man trenger vel ikke være Mourinho for å se at forsvarsspillet vårt de siste årene ikke har vært godt nok! Vi slapp inn 60 mål i fjor og alt for mange i år. Det holder ikke og der må vi bli bedre. Noe vi jobber med hver dag. Kommer det inn en ny midtstopper ønsker vi han hjertelig velkommen! Det eneste som gjelder de neste månedene nå er å redde plassen og å vinne den cupfinalen! Kommer det inn nye folk så er det kjempebra, kommer de ikke skal vi som er her klare det. Vi har i vår gruppe aldri fokus på de som kan komme. Men vi har fokus på de som er hos oss. Vi kan ikke gjøre noe med folk som ikke er i garderoben! Om jeg føler meg truet blir vel feil ord å bruke. Jeg er den første til å innrømme at jeg, som resten av laget ikke har vært gode nok i det siste. Jeg har ikke vært der jeg kan være men jeg håper å være der allerede i morgen på trening igjen. Og når jeg er i form, føler jeg meg ikke truet av noen.

MEN til slutt. Ikke la det være noe tvil om at det vi har prestert i det siste har vært alt for dårlig. Kampen sist mot Haugesund var flau. Å ligge under 4-0 hjemme for Haugesund er en like dårlig dag på jobben som om Agder Taxi skulle kjørt i venstrefila på E-39 i 2*45. La det ikke være noe tvil om det. Men jeg regner med at alle som elsker, ser på og spiller i Start vil en eneste ting. Og det er å komme oss ut av denne knipa. Da trenger vi støtte. Entusiasmen i byen er til å ta og føle på! Jeg opplever for det meste støtte og en fantastisk oppbacking fra alle slags folk! Det varmer! Og jeg har og er aldri inne på noe som helst forum eller diskusjonssider. Det er sjelden oppbyggende vil jeg tro. Og når folk kan fremstå uten ansikt bak et tastatur er de fantastisk tøffe. Det samme er de som ringer fra skjulte nummer for å lire av seg det ene og det andre. Eller de som sender anonyme sms fra internett eller kommer med tilrop fra tribunen som går på den ene usakligheten etter den andre. Når ting går så langt at det slenges dritt om pappa, til meg, blir det for dumt og ikke minst feigt. Jeg har opplevd hele registeret den siste uka. Og det hjelper ingen av oss! Kom heller bort til meg eller ring meg for å ta en fotballprat! Nummeret mitt er 900 97 507 og jeg diskuterer gjerne fotball på et saklig nivå! Så lenge det ikke går på Liverpools gullsjanser i årets Premier League…

Vi skal alle gjøre 100% for å snu dette sammen. Mons har vært fantastisk etter han kom inn. Nå er det opp til oss å følge etter! Sees på lørdag! Dere på tribunen kan avgjøre kampen for oss. Så mye betyr dere i stunder som dette! Og jeg forstår godt hvordan det var å se på oss på søndag. Hvordan det har vært de siste ukene. Det har vært forferdelig! Vi har hatt det på samme måte selv om det «bare» er fotball. Vi mister ikke humøret av den grunn, vi skal jobbe videre og vi skal vinne kamper!

Og takk til Bjørnar fra startfansen.no som tar kontakt for å spørre meg om ting noen lurer på! Jeg svarer på det som måtte være. Og de som spør, de får svar. Nå må jeg avgårde, om jeg skal se landskampen nå klokka 8? Nei, jeg skal ut på hytta å spise reker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *